Συγκοινωνία, από Νάουσα προς και από τον οικισμό του Αμπελά

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας και πριν ακόμα τελειώσει η φετινή τουριστική περίοδος, με κατοίκους του οικισμού του Αμπελά αλλά και σχεδόν όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας, οι οποίοι αναζητούν τρόπους, έτσι ώστε, να ενισχυθεί η λεωφορειακή μας σύνδεση με τη Νάουσα.

Πάρος 04/10/2015

ΑΡ. ΠΡ. 40

Προς: ΚΤΕΛ ΠΑΡΟΥ

ΘΕΜΑ – Συγκοινωνία ,από Νάουσα προς και απο τον οικισμό του Αμπελά

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας και πριν ακόμα τελειώσει η φετινή τουριστική περίοδος, με αφορμή συνάντηση που πρόσφατα είχαμε, με κατοίκους του οικισμου του Αμπελά αλλά και σχεδόν όλους τους επιχειρηματίες της περιοχής μας ,οι οποίοι αναζητούν τρόπους, έτσι ώστε, να ενισχυθει η λεωφορειακή μας σύνδεση με τη Νάουσα.

Ο Αμπελάς, τα τελευταία χρόνια έχει γνωρίσει ραγδαία άνοδο ,αλλά και διεύρυνση της τουριστικής του περιόδου και πιστεύουμε ακράδαντα, ότι θα πρέπει να γίνει αναπροσαρμογή των δρομολογίων του ΚΤΕΛ Πάρου, έτσι ώστε αυτά, να γίνουν πιο επιλέξιμα απο το επιβατηγό κοινό αλλά και να ακολουθηθούν δράσεις προβολής αλλά και στήριξής τους από όλους εμας.

Είμαστε διατεθειμένοι να τα υποστηρίξουμε ουσιαστικά ! Θα θέλαμε να εξετάσετε το ενδεχόμενο, τα δρομολόγια αυτά να αυξηθουν σε 5 την ημέρα και να προσαρμοστούν στις ακόλουθες ώρες, 11:00 , 13:30, 17:30, 20:30 & 23:00

Παρακαλούμε όπως μας ενημερώσετε, όταν συζητήσετε το αίτημα μας , έτσι ώστε να μπορέσουμε να παραστούμε και να συζητήσουμε τρόπους συνεργασίας μας, επειδή κατανοούμε τις δυσκολίες που και η επιχείρησή σας ,μέσα στο γενικότερο ασταθές οικονομικό περιβάλλον ,καλείται να δραστηριοποιείται. Ευελπιστούμε στην θετική σας ανταπόκριση .

Με εκτίμηση, Για το Δ.Σ

Η Πρόεδρος  Στέλλα Φυρογένη-Αντιπαριώτη

Η Γραμματέας Γεωργία Τριπολιτσώτη

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.