Φάρμα του Θανάση

Η Φάρμα του Θανάση στη περιοχή Αμπελάς της Πάρου, κοντά στη Νάουσσα, σας προσκαλεί να έρθετε και να βιώσετε την απολαυστική εμπειρία της ιππασίας σε ένα ασφαλές περιβάλλον. Η ύψιστη προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η ευημερία τόσο για τα άλογα όσο και για τους αναβάτες.

Η Φάρμα του Θανάση στη περιοχή Αμπελάς της Πάρου, κοντά στη Νάουσσα, σας προσκαλεί να έρθετε και να βιώσετε την απολαυστική εμπειρία της ιππασίας σε ένα ασφαλές περιβάλλον .
Η ύψιστη προτεραιότητα μας είναι η ασφάλεια και η ευημερία τόσο για τα άλογα όσο και για τους αναβάτες.

Η αγάπη του Θανάση για τα άλογα τον οδήγησε, το 2002, στη δημιουργία ενός ασφαλούς , σύγχρονου και υπεύθυνου κέντρου ιππασίας, όπου αναβάτες και άλογα μπορούν να διασκεδάσουν μαζί.

Υπάρχουν γύρω στα 30 άλογα στη φάρμα μας η οποία διαθέτει δύο ιππόδρομοι στα οποία γίνονται μαθήματα ιππασίας. Τα άλογά μας μπορούν να ικανοποιήσουν ιππείς ολων των επιπέδων εντός ή εκτός του στίβου με ασφάλεια.

Μαθήματα Ιππασίας

Η ιππασία είναι μια δραστηριότητα που μπορούν να απολαύσουν εξίσου νέοι και ηλικιωμένοι οπότε δεν υπάρχει δικαιολογία για να μην το δοκιμάσετε!

Εκπαίδευση αλόγων

Δεν εκπαιδεύουμε μόνο ανθρώπους … εκπαιδεύουμε και άλογα! Ο Θανάσης μπορεί να εκπαιδεύσει το άλογό σας για να ανταποκρίνεται καλύτερα στις κινήσεις και τις εντολές σας, ανεξαρτήτως αν ο αναβάτης είναι ένα παιδί ή ένας έμπειρος ενήλικας. Επίσης, εκπαιδεύουμε το άλογό σας ώστε να ξεπεράσει προβλήματα συμπεριφοράς,χωρίς καμία απολύτως χρήση βίας.

Εκδρομές

Η Φάρμα του Θανάση προσφέρει μια ποικιλία διαδρομών μέσα από μονοπάτια που σας επιτρέπουν να ζήσετε την ξεχωριστή ομορφιά και τα τοπία της Πάρου.

Άλογα για ειδικές περιπτώσεις

Ο Θανάσης μπορεί να φέρει ένα ή περισσότερα από τα άλογα του για να κάνει το γάμο σας, τα γενέθλια ή κάθε εκδήλωση, πραγματικά ξεχωριστά.

Σταβλισμός / Διατήρηση

Αν ψάχνετε σπίτι για το άλογό σας, έχετε έρθει στο σωστό μέρος!

Η Φάρμα του Θανάση μπορεί να σας παρέχει σταβλισμό / διατήρηση σε σκεπαστούς στάβλους.

Αγορές – Πωλήσεις Αλόγων

Θέλετε να αγοράσετε ένα άλογο; Ο Θανάσης μπορεί να σας βρει αυτό που ψάχνετε, ανάλογα με τις ανάγκες, τις απαιτήσεις και την τσέπη σας. Ο Θανάσης είναι γνωστός στον ελληνικό κόσμο των αλόγων, οπότε αν πουλάτε ένα άλογο μπορεί να σας βοηθήσει μέσω των πολλών συνδέσεων του.

 

Μπορείτε να βρείτε εύκολα τη Φάρμα του Θανάση.

Είμαστε μόλις 2 χλμ. από τη Νάουσα στο δρόμο προς Αμπελά.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχθούμε!

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.