Πλένουμε και καθαρίζουμε τις γλυκοπατάτες και τις περνάμε από τον τρίφτη στο χοντρό
Προσθέτουμε τα υπόλοιπα υλικά και φτιάχνουμε μια γέμιση αρκετά αραιή
Στρώνουμε το φύλλο ,βάζουμε τη γέμιση και το πάνω φύλλο και ψήνουμε στους 160′ περίπου στα μισά του ψησίματος , μετά από 20′ , έχουμε ζεστάνει λίγο γάλα σε ένα μπρικάκι με λίγο μέλι και περιχύνουμε με ένα κουτάλι το φύλλο και πασπαλίζουμε τέλος με το σουσάμι και ξαναβάζουμε στο φούρνο για άλλα περίπου 40 ‘