Γλυκιά κολοκυθόπιτα με χειροποίητο φύλλο

Κόβουμε τη κολοκύθα τη καθαρίζουμε ,την τρίβουμε στο χοντρό του τρίφτη.

Τη βάζουμε σε ένα τρυπητό, την πασπαλίζουμε με αλάτι και την αφήνουνε από βραδύς να στραγγίξει.

Την άλλη μέρα ανακατεύουμε με τα υπόλοιπα υλικά (καρύδια, φρυγανιά, σταφίδες, κανέλα ,ζάχαρη & κολοκύθα)

Ανοίγουμε φύλλο ,βάζουμε τη γέμιση ,το φύλλο από πάνω , χαράζουμε και ψήνουμε στους 160′ για περίπου 45′

 

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.