ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ! ΔΩΡΕΑΝ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας θα ήθελε να σας ενημερώσει, για την ομόφωνα απόφαση μας, στο να προβάλλουμε δωρεάν τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή του Αμπελά.
Αυτή η πρωτοβουλία μας είναι μια εκδήλωση εκτίμησης και ανταπόδοσης προς τους επιχειρηματίες για τη διαρκή υποστήριξή τους στον Σύλλογό μας και τις δράσεις μας.
Η πρόθεσή μας είναι να δώσουμε μια ευκαιρία σε όλους τους επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή να προβάλλουν τις επιχειρήσεις τους δωρεάν, ώστε να αυξηθεί η ορατότητα τους και να βοηθήσουμε στην προώθηση της επιχειρηματικότητας στην περιοχή μας. Είμαστε βέβαιοι πως η κοινότητά μας θα επωφεληθεί από την ποικιλία των επιχειρήσεων που θα παρουσιαστούν και θα διαμορφώσουμε ένα πιο δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον.

Σας καλούμε όλους, όσοι επιχειρείτε στον Αμπελά, να αξιοποιήσετε αυτήν την ευκαιρία και να στείλετε τα κείμενα και τις φωτογραφίες σας μέσω της φόρμας επικοινωνίας https://ambelasparos.gr/epikoinonia/ ή μέσω email στη διεύθυνση contact@ambelasparos.gr.

Μαζί μπορούμε να δημιουργήσουμε μια ακόμη πιο ενεργή και επιτυχημένη κοινότητα μελών & επιχειρηματιών στον Αμπελά!

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.