Καλές Γιορτές, γεμάτες χαρά, υγεία και αγάπη

Παρά την απρόοπτη βροχή, η λάμψη και η χαρά στην εκδήλωση υποδοχής των γιορτών στο λιμανάκι του Αμπελά μας έκανε να ανταμώσουμε και ζέστανε τις καρδιές μας. Η απρόσμενη μπόρα δημιούργησε ένα ανατρεπτικό σκηνικό, προσδίδοντας σπάνιες και μαγευτικές εικόνες. Ο κόσμος, παρά τις καιρικές συνθήκες, συγκεντρώθηκε κάτω από το φιλόξενο χώρο του εστιατορίου “ΑΡΓΥΡΗΣ”.
Η ζεστή σοκολάτα, το ρακόμελο και η σουμίτσα, μαζί με τα κεράσματα, δημιούργησαν μια ατμόσφαιρα που αγκάλιασε την εορταστική μας συνάντηση. Το Χριστουγεννιάτικο δέντρο φωτίστηκε κάτω από την καταιγίδα, ενώ ο Άι-Βασίλης παρουσιάστηκε μέσα από το βροχερό ορίζοντα. Τα δώρα που μοίρασε πρόσθεσαν ακόμα περισσότερη χαρά στους μικρούς μας φίλους.
Ευχαριστούμε θερμά το Βασίλη Τριπολιτσιώτη για αυτήν τη όμορφη νότα καθως και Ελένη Λεφτακη, Άννα Βλασσοπούλου & Ιωάννα Τσεβά για τις δραστηριοτητες με τα παιδιά.
Θερμά ευχαριστούμε τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου μας που μοιράστηκαν μαζί μας αυτήν τη βραδιά, όσους προσέφεραν τα γλυκά και αλμυρά μας κεράσματα, το εστιατοριο ‘Αργύρης’ για την φιλοξενια, την επιχείρηση εμπορίου “Παναγιώτης Φραγκούλης”, τη Μπέτυ Τριπολιτσιώτη για τα νόστιμα κάστανα, το ζαχαροπλαστείο “Αντώνης” καθώς και την επιχείρηση “Blue Oyster” για την παροχή ρεύματος. Για τον ηλεκτροφωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου ευχαριστούμε τον Δημήτρη Αντιπαριώτη, καθώς και τον Δ. Γεμελιάρη, Κ. Μιχαλιό για τη βοήθεια στη στήριξη των φώτων.
Σας ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας σε αυτήν την όμορφη βραδιά.

Σας ευχόμαστε” Καλές Γιορτές, γεμάτες χαρά, υγεία και αγάπη”.

Για το ΔΣ

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.