Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την αναβίωση του Παραδοσιακού Πανηγυριού του Αγίου Φανουρίου στον Αμπελά

Ο Αμπελάς το Σάββατο 26 Αυγούστου, υπό τη διοργάνωση του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Συλλόγου μας, ξεφάντωσε στο πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου, με πλειάδα μουσικών & το “Κονιτοπουλέικο” να δίνει το ρυθμό, με πάνω από 50 εθελοντές και περίπου 3000 συμμετέχοντες.
Πολλή προσπάθεια, κούραση, αναπάντεχα γεγονότα, πολύ ενθουσιασμός, χορός και ανείπωτη χαρά. Το πρωί μας βρήκε κουρασμένους, αλλά με περηφάνια και χαρά που όλοι μαζί καταφέραμε να ξαναζωντανέψουμε την ιστορία του αγαπημένου μας πανηγυριού.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για την παρουσία σας στο πανηγύρι μας. Εκτιμούμε όσους επέστρεψαν με αναμνήσεις, αλλά και όσους ήρθαν πρώτη φορά και γιορτάσαμε μαζί στον Αμπελά τη χάρη του Αγίου Φανουρίου. Επιδιώξαμε να αναζωογονήσουμε την πατρογονική μας κληρονομιά και να τη μεταβιβάσουμε στη νεότερη γενιά.
Χάρη στη συμμετοχή και την ανταπόκρισή σας, επιτύχαμε έναν θετικό απολογισμό που μας γεμίζει υπερηφάνεια.
Ευχαριστούμε τον Δήμο Πάρου, την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, τη Δημοτική Κοινότητα Νάουσας, για την συνδιοργάνωση και την άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα μας, το Δήμαρχο Πάρου κ Μάρκο Κωβαίο, τον Έπαρχο Πάρου Αντιπάρου κ Κώστα Μπιζά, το Λιμενικό Ταμείο & τον Πρόεδρο του κ Σταύρο Καραχάλιο για την παραχώρηση του χώρου , την ΚΔΕΠΑ, τη διεύθυνση, το προσωπικό & τον Πρόεδρο της κ Δημήτρη Αντιπαριώτη για την όλη υποστήριξη, τον αντιδήμαρχο κ. Μπατίστα Ρούσσο & τους δημοτικούς συμβούλους κ. Μανώλη Μαλαματένιο, κ. Γιώργο Τριπολιτσιώτη & κ. Άγγελο Άγουρο που μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Στην επιτυχία της εκδήλωσης συνέβαλε τα μέγιστα ο Πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Νάουσας κ. Παντελής Μπαφίτης, με πνεύμα αγαστής συννενόησης και συνεργασίας για άλλη μια φορά.
Ευχαριστούμε τον αντιδήμαρχο κ Θανάση Σάμιο, την Υπηρεσία καθαριότητος του δήμου Πάρου και τον προϊστάμενο της κ Κυριάκο Λουκή, καθώς και τα Τμήματα Μεταφορών και Ηλεκτρολόγων του Δήμου, για την όλη βοήθεια.

θα θέλαμε να σταθούμε ευγνώμονες, στο πόσο αλληλέγγυοι , υποστηρικτικοί & βοηθητικοί στάθηκαν στο πλάι μας ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καμαρών , ο ΜΕΕΑΣ ΥΡΙΑ Λευκών & ο Σύλλογος Αλιέων Πάρου.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους χορηγούς μας , σε όλους τους επαγγελματίες που συνεργάστηκαν με χαρά μαζί μας και συνέβαλαν ουσιαστικά να γίνει πραγματικότητα η μεγάλη αυτή βραδιά!
Ιδιαίτερα ευχαριστώ στον Μανώλη Οικονόμου για την όλη υποστήριξη καθώς και στη Ζαμπέτα Δημητρίου Τριπολιτσιώτη για τη παραχώρηση του χώρου αποθήκευσης των τραπεζοκαθισματων του Συλλόγου μας.
Το πιο μεγάλο ευχαριστώ αξίζει στους εθελοντές μας. Χάρη σε εσάς, το πανηγύρι απέκτησε χρώμα, ζωντάνια και πνεύμα κοινότητας. Σας ευχαριστούμε που δώσατε τον χρόνο σας και την ενέργεια σας για να κάνουμε αυτό το πανηγύρι αξέχαστο.

Η βραδιά δε θα ήταν σε καμία περίπτωση ίδια χωρίς εσάς,
Ιωάννα Χανιώτη, Τάσος Κασαπίδη, Νικολα Βεντουρή, Ιωσήφ Καλπάκογλου, Αναστασία Κούλαλη, Γιώργο Ρούσσο, Κώστα Γκάνο, Αντώνη Σταθερό, Νικο Τσιώλη , Βασίλη Βεντουρή, Βιργινία Τριπολιτσιώτη, Μαρία Τριπολιτσιώτη, Εμμανουέλλα Δαβερώνα, Σπύρος Vrapi, Αλντιόν Βράπι, Μηνά Αρκουλή, Ιωάννα Μαλάμου, Μιχάλη Παναγιωτοπουλο, Δημήτρη Γεμελιαρη, Λεωνιδα Λεφτακη , Κύρκο Κυρκόπουλο, Χριστο Τριπολιτσιωτη, Βασίλη Σταθερό, Νικο Μαρινάκη, Γιάννης Σταθερό, Θωμά Σταυρίδη, Ευανθια Βεντούρη,Θανάσης Ρουσσος, Στέλιο Καπούτσο, Valentina Samokvareva, Δημητρη Αντιπαριωτη, Δημητρη Φυρογένη, Αρτεμια Βιωνη, Παναγιώτης Δερβο, Μάρκο Τριπολιτσιωτη , Κωνσταντίνο Φυρογένη, Αλεξάνδρα Μαστροδήμου ,Αλεξάνδρα Βεντουρη, Ιωάννα Κυρκοπουλου, Αγγελική Κυρκοπουλου, Ελένη Ραγκουση, Ιωάννα Ζουμη, Vivian Sandy & Jane Ladlow, Anat Perry, Ronit Nesher, Λουκία Μπαφιτη Καπουτσου, Nir Mendel, Rachael, Λίτσα Παπαγιάκουμου, Αννα Τριπολιτσιωτη , Ειρήνη & Ευα, Νίκος Σκορδαλέλλης, Νίκος Φραντζεσκακης & Αργυρω Σιφναίου.
Ζητούμε συγνώμη αν ξεχάσαμε κάποιον!

Το ΔΣ συνεργαστήκαμε με όρεξη για πολλούς μήνες, επιλύοντας προβλήματα διοργάνωσης. Ελπίζουμε να ανταποκριθήκαμε στην ιστορική μας συνέχεια.
Ευχόμαστε υγεία και χαρά σε όλους και του χρόνου να μην λείπει κανείς !
Με εκτίμηση
Για το ΔΣ
Στέλλα Φυρογενη Αντιπαριωτη
Ιωάννα Τσεβά
Βασίλης Τριπολιτσιωτης
Άννα Βεντούρη
Νικήτας Αντιπαριωτης
Αγγελική Τριπολιτσιώτη
Στράτος Σκορδαλέλλης

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.