Πρόταση Χορηγίας για την αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού του Αγίου Φανουρίου, στον Αμπελά της Πάρου

ΕΞΩΡΑΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ‘’ΑΜΠΕΛΑΣ’’ ΠΑΡΟΣ

Πάρος 24.07.2023

ΑΡ. Πρωτ 78

Θέμα: Πρόταση Χορηγίας για την αναβίωση του παραδοσιακού πανηγυριού του Αγίου Φανουρίου, στον Αμπελά της Πάρου

Αγαπητοί μας φίλοι,
Με μεγάλη χαρά και ενθουσιασμό, σας προσκαλούμε για δεύτερη συνεχή χρονιά στο παραδοσιακό πανηγύρι του Αγίου Φανουρίου, που θα λάβει χώρα μετά το πέρας της Θείας λειτουργίας, στο γραφικό λιμανάκι του Αμπελά, το Σάββατο 26 Αυγούστου.
Στον Σύλλογό μας, εμπνεόμαστε από την περσινή αξέχαστη εμπειρία και προετοιμαζόμαστε με ακόμα περισσότερη αγάπη και προσοχή για να σας χαρίσουμε ένα ακόμα αξέχαστο πανηγύρι. Η παρουσία σας και η συμμετοχή σας με αγαπημένα πρόσωπα και φίλους είναι η ζωτική δύναμή μας, και μας γεμίζει χαρά και συγκίνηση.

Αυτή η ξεχωριστή εκδήλωση δεν θα ήταν δυνατή χωρίς την πολύτιμη υποστήριξή σας. Οι πόροι που συγκεντρώσαμε πέρυσι, χάρη στην ευγενική σας προσφορά, χρησιμοποιήθηκαν για την αναβίωση του πανηγυριού μας, για τις διάφορες εκδηλώσεις του συλλόγου μας, για την αγορά και μεταφορά τραπεζοκαθισμάτων αλλά και την αγορά ενός συστήματος ΚΑΡΠΑ, που θα τοποθετηθεί σύντομα στο λιμανάκι του Αμπελά.

Για τη φετινή μας εκδήλωση, έχουμε ήδη προετοιμάσει μεγάλη παραδοσιακή ορχήστρα και άφθονη διασκέδαση για όλη την οικογένεια. Αυτό όμως δεν θα ήταν πραγματοποιήσιμο χωρίς την οικονομική σας υποστήριξη, που είναι απαραίτητη για την κάλυψη μέρους των συνολικών εξόδων αυτής της μοναδικής μας εκδήλωσης. Οι υποστηρικτές της δράσης μας αυτής θα έχουν ανταποδοτικά οφέλη & σχετικές αναφορές, όπως προβολή στα ηλεκτρονικά μέσα επικοινωνίας, στην ιστοσελίδα του Συλλόγου μας, προβολή στις αφίσες κ.α.

Η υποστήριξή σας θα συμβάλει στην επιτυχία του πανηγυριού μας και θα μας δώσει τη δυνατότητα να συνεχίσουμε τις προσπάθειές μας για την αναβίωση παραδοσιακών εκδηλώσεων και την προώθηση του πολιτιστικού μας πλούτου.

Ανυπομονούμε να σας υποδεχτούμε και να μοιραστούμε μαζί σας αυτήν την υπέροχη νύχτα γεμάτη χαρά, χορό, και πολλές εκπλήξεις. Σας περιμένουμε όλους κάτω από το φως του Αυγουστιάτικου φεγγαριού, στο πανέμορφο λιμανάκι του Αμπελά!

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Η Πρόεδρος Η Γραμματέας
Στέλλα Φυρογένη-Αντιπαριώτη Ιωάννα Τσεβά

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.