Συγκέντρωση

Μικροί μα και μεγάλοι εχθές το απόγευμα, στο λιμανάκι του Αμπελα, γύρω από ένα φλιτζάνι ζεστής σοκολάτας, ενος ρακόμελου ή μιας σουμίτσας στήσαμε ένα χορό γλυκών και αλμυρών κερασμάτων από μέλη του Συλλόγου μας, της Κοινότητας Ναούσης.

Μικροί μα και μεγάλοι εχθές το απόγευμα, στο λιμανάκι του Αμπελα, γύρω από ένα φλιτζάνι ζεστής σοκολάτας, ενος ρακόμελου ή μιας σουμίτσας στήσαμε ένα χορό γλυκών και αλμυρών κερασμάτων από μέλη του Συλλόγου μας, της Κοινότητας Ναούσης , με την ευγενική χορηγία & υποστήριξη του ζαχαροπλαστείου « Αντώνης» καθώς και της παραχώρησης του εξωτερικού χώρου & παροχής ρεύματος από την επιχείρηση “Blue Oyster”.

Ευχαριστίες για τα κεράσματα αξίζουν στην Ευανθια Βεντουρη, Λίτσα Τριπολιτσιώτη, ‘Αννα Βεντουρη, Μαρια Τριπολιτσιωτη, Ζαμπέτα Τριπολιτσιώτη, Βιργινία Τριπολιτσιώτη , Αγγελική Τριπολιτσιώτη , Εύη Αιγινίτη , Ευα Κρητικού, Στέλλα Φυρογένη Αντιπαριώτη & στη Μπέτυ Τριπολιτσιώτη για τα νόστιμα κάστανα που μας έστειλε.

Ευχαριστίες για την υποστήριξη στον ηλεκτροφωτισμό του χριστουγεννιάτικου δέντρου μας, στο Δημήτρη Αντιπαριώτη & στα μέλη μας Ιωάννα Τσεβά & Στράτο Σκορδαλελλη για την όλη υποστήριξη.

Ο δικός μας Άγιος Βασίλης, ήρθε από τη θάλασσα με μια βάρκα, φορτωμένος τα δώρα του, που μοίρασε στους μικρούς μας φίλους. Θερμά ευχαριστούμε το Βασίλη Τριπολιτσιωτη αλλά και τον Χρήστο Τριπολιτσιωτη για την εντυπωσιακή αυτή άφιξη.

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους πλαισίωσαν την εκδήλωση μας αυτή και ευχόμαστε Καλά Χριστούγεννα και πολλές ευχές για μια καλή και δημιουργική νέα χρονιά !

Με εκτίμηση

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.