Εστιατόριο Αργύρης

Κάθε τόπος έχει το άρωμά του, το χρώμα του, την κουζίνα του. Η γεύση και η κουζίνα της Πάρου δεν μπορεί παρά να είναι θαλασσινή. Τη θάλασσα θα τη γευτούμε στην παραλία του Αμπελά στο εστιατόριο "Αργύρης".

Κάθε τόπος έχει το άρωμά του, το χρώμα του, την κουζίνα του. Η γεύση και η κουζίνα της Πάρου δεν μπορεί παρά να είναι θαλασσινή. Τη θάλασσα θα τη γευτούμε στην παραλία του Αμπελά στο εστιατόριο “Αργύρης”.

Ενα εστιατόριο που λειτουργεί εδώ και χρόνια και δίνει ουσία σε αυτό που λέμε Ελληνική Ψαροταβέρνα. Δίκαια συγκαταλέγεται ανάμεσα στα καλύτερα εστιατόρια των Κυκλάδων.Ο χώρος απλός, ελληνικός, με κυρίαρχο το μπλε και άσπρο χρώμα. Καρέκλες ψάθινες, αλμυρίκια και το πέλαγο να μας συντροφεύει συνεχώς.

Στον “Αργύρη” πρωταγωνιστής είναι η Παριανή γεύση και ποιότητα. Εδώ θα βρούμε κάθε μέρα φρέσκο ψάρι από το Αρχιπέλαγος του Αιγαίου σε ποικιλία που αλλάζει ασφαλώς με την εποχή, το φεγγάρι, τον άνεμο. Ό,τι κι αν υπάρχει όμως θα είναι το καλύτερο.

Στο εστιατόριο ‘Αργύρης’ στον Αμπελά της Πάρου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι παραγωγής μας, αλλά και ντόπια κρέατα ,παραδοσιακούς μεζέδες και παριανό κρασί με θέα τη θάλασσα. Η καθαριότητα και η γεύση είναι αυτό που μας κάνει και ξεχωρίζουμε. Δοκιμάστε οπωσδήποτε την αστακομακαρονάδα του εστιατορίου, τις σαλάτες με χόρτα από την παριανή φύση, ποικιλία ορεκτικών, πίτες, γούνα – το σκουμπρί της Πάρου- χταπόδι, ρεβυθάδες αλλά και νόστιμα πιάτα με κρέας μαγειρεμένα σύμφωνα με παραδοσιακές συνταγές με στοιχεία της μεσογειακής διατροφής.

Επειδή ο γαστριμαργικός δρόμος είναι ένα σίγουρο μονοπάτι για να ξεκινήσεις τη γνωριμία σου με το τόπο, το εστιατόριο “Αργύρης” είναι η αφετηρία αυτού του ταξιδιού.

Ξεκινήστε αμέσως…..Θα αποζημιωθείτε!!!

Πληροφορίες

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.