Εστιατόριο Μαργαρίτα

Η "Μαργαρίτα", το εστιατόριο στον Αμπελά της Πάρου, μοιάζει σαν την προέκταση της τραπεζαρίας του σπιτιού μας. Η έννοια αλλά και η εικόνα της νοικοκυράς και της οικογένειας, που νοιάζεται να σερβίρει το καλύτερο στους φιλοξενούμενους της, βρίσκεται μπροστά σας.

Η “Μαργαρίτα”, το εστιατόριο στον Αμπελά της Πάρου, μοιάζει σαν την προέκταση της τραπεζαρίας του σπιτιού μας. Η έννοια αλλά και η εικόνα της νοικοκυράς και της οικογένειας, που νοιάζεται να σερβίρει το καλύτερο στους φιλοξενούμενους της, βρίσκεται μπροστά σας.

Εκεί η Στέλλα, με την ομάδα της, προσφέρει καθημερινά μαμαδίστικα φαγητά της ψυχής, βασισμένα στην εντοπιότητα και στην ποιότητα της πρώτης ύλης, με εμμονή στη γεύση και την κουζίνα του Αιγαίου.

Μη φύγετε χωρίς να δοκιμάσετε, τα ντολμαδάκια της κας Μαργαρίτας, με αμπελόφυλλα μαζεμένα από τα αμπέλια της Πάρου, τους τραγανούς κολοκυθοκεφτέδες, με το δυόσμο της αυλής να δίνει την ένταση, τη φάβα με το σιγομαγειρεμένο με μυρωδικά, σε λιαστό κρασί, χταπόδι, τη ρεγγοσαλάτα που σηκώνει σούμα και κρασί, ή τη σαλάτα Μαργαρίτα, με την καλύτερη ξινομυζήθρα.

Το μενού διαμορφώνεται από έναν σταθερό πυρήνα κλασικών πιάτων της ελληνικής κουζίνας, αλλά και με εναλλασσόμενα πιάτα ημέρας, ανάλογα με τα διαθέσιμα φρέσκα εποχικά υλικά.

Ότι σερβίρεται στο εστιατόριο “Μαργαρίτα” έχει φτιαχτεί με την αγάπη μιας μάνας, την τέχνη μιας μαγείρισσας και την αυθεντικότητα ενός ανθρώπου που σέβεται και ποιεί μια έντιμη κουζίνα της Πάρου.

Scroll to Top
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.